Land van Cuijk
Thuis winkelen
in het Land van Cuijk

Thuis werken vanuit een vakantiehuisje?

Dinsdag 07 april 2020

We worden gevraagd zoveel mogelijk thuis te werken, maar dat is niet altijd makkelijk te realiseren. Zeker niet wanneer je een druk gezin hebt en/of geen eigen ruimte om ongestoord te kunnen bellen.

Een aantal overnachtingsaccommodaties stellen daarom, tegen een kleine vergoeding, hun vakantiehuisjes ter beschikking. Op de website www.privekantoortje.nl staan alle tijdelijke werkplekken genoemd. In onze regio nemen Landgoed De Barendonk in Beers en het nieuwe Europarcs Kraaijenbergse Plassen in Linden deel.
Parkeigenaren die hun vakantiehuisjes willen aanmelden voor tijdelijke verhuur kunnen terecht op de genoemde website. Het aanmelden is gratis.

Maar er zijn meer initiatieven zoals www.alsthuiswerkennietlukt.nl , waar Het Glaslokaal van Groepsaccomodatie de Lummel in Langenboom bij is aangesloten, en het initiatief van City Resort Mill dat tijdelijk 1-persoonskantoorkamers verhuurt. Dus zoek jij een privé kantoor ruimte de aankomende tijd? Vraag de genoemde ondernemers gerust om meer info!

Terug naar nieuwsoverzicht