Land van Cuijk
Thuis winkelen
in het Land van Cuijk

Vers van 't land in de automaat

Dinsdag 07 april 2020

In deze tijd is het extra belangrijk om op jouw eetpatroon te letten. Krijg je voldoende vitamines en mineralen binnen? De beste manier om jezelf te verzekeren van een goede levensstijl is om precies te weten wat je binnenkrijgt. Hoe minder bewerkt voedsel, hoe beter. Dus rechtstreeks kopen bij de boer is een slimme manier om te werken aan een goede voeding en het is nog lekker ook! 
In onze regio zijn er best wat boeren die biijvoorbeeld een automaat hebben staan voor jullie om bijvoorbeeld appels, bessen, noten, aardappelen, uien, en eieren uit te kopen. 

Met dit prachtige weer kun je er direct een leuk uitje van maken door er bijvoorbeeld een leuke wandeling of fietstocht van te maken. Haal lekkere bessen en noten bij de Boerderij van Beckers aan de Vierlingsbeekseweg 54 Overloon. De lekkerste eieren haal je aan de Vegetasscheweg 5 in Escharen vlakbij de Gasselse Molen. Of in Mill bij Familie Bens aan de Achterdijk 28 waar je, naast eieren, ook terecht kunt voor aardappelen, appels en uien.

Terug naar nieuwsoverzicht