Land van Cuijk
Thuis winkelen
in het Land van Cuijk

Goei Gerei box- maak kennis met onze streekproducten!

Woensdag 08 april 2020

Het zijn lastige tijden voor ons allemaal. Veel van de horeca en de recreatie- en evenementenbranche liggen stil. Veel lokale voedselproducenten zijn voor een (groot) deel van hun afzet afhankelijk van diezelfde horeca. Daarom roept Support Your Locals heel Nederland op om de lokale producenten in de armen te sluiten en hun producten rechtstreeks te kopen. Veel grote steden hebben met mooie initiatieven al veel van deze ‘foodboxen’ verkocht.

Koop lokaal!
Het Land van Cuijk heeft ook ontzettend veel ondernemers die de lekkerste streekproducten produceren. En jij kunt ze helpen! Tessa & Robert hebben voor jullie een mooie streekbox gecreëerd. Daarin zijn een groot aantal lokale producten verzameld in één handig en vooral lekker boodschappen-streekpakket. Inclusief drie bijpassende recepten, gemaakt door Martien Bos van het Smaakcentrum. Bezorgd tot aan jouw eigen voordeur!
In de Box vind je onder andere groenten, zuivel en andere lekkernijen. Voorbeelden zijn chocolade van IJssalon IJs & Spijs, een paasstol van Bakkerij Verkerk, pasta van De Aalshof, rabarber van Rhubarb, speciaalbier van De Blauwe Knoop, boerenkaas van Landgoed de Barendonk, hamburgers van De Lamperse Hei, Eigenzwijnse worstjes, eieren van BoerderEi, leverworst van Lange en worstenbroodjes van de Millse molen De Korenbloem.

Je bestelt de box via deze link voor 44,95 euro via deze link! 

Terug naar nieuwsoverzicht