Land van Cuijk
Thuis winkelen
in het Land van Cuijk

Groenten Abonnement Boerderij bij Barten

Dinsdag 09 februari 2021

Er zijn niet veel voordelen te noemen van corona, maar eentje is wel dat veel mensen bewuster zijn gaan leven. Zo zijn veel mensen meer gaan wandelen en fietsen en proberen zij een gezonder eetpatroon te volgen. Het eten van verse seizoensgroenten zijn daar een mooi voorbeeld van. Boerderij bij Barten kwam met het idee van een groenten abonnement. Dit houdt het volgende in:
Dertig weken lang genieten van groenten in de periode van eind april tot en met november.

Tom en Marloes Barten: ‘Het ging onverwachts snel, de opgave moet voor eind volgende week binnen zijn en we hebben echt nog maar een paar plekjes over. De kosten bedragen € 200 per persoon. Dat is omgerekend slechts 0,95 per dag voor verse, biologische en vooral ook smaakvolle groenten. Na de inschrijving gaan wij aan de slag met de teelt van onze groenten. De groenten kun je vanaf eind april ophalen bij ons op de boerderij of bij een van onze afhaalpunten, verdeeld over het Land van Cuijk.

Daarnaast zijn we volop bezig met de aanplant van bessenstruiken en fruitbomen en hebben we inmiddels op de eerste stammen hout oesterzwammen en shiitake sporen geënt. Ook blijven we brainstormen en onze ideeën uitdiepen we zijn volop in overleg met de gemeente over onze plannen. Dus check vooral onze website voor updates of om snel dat laatste abonnement aan te vragen!

www.boerderijbijbarten.nl

Terug naar nieuwsoverzicht