Land van Cuijk
Thuis winkelen
in het Land van Cuijk

Meerstoel voor meer Stroopwafels

Dinsdag 10 november 2020

Stroopwafels op je deurmat tijdens donkere dagen
Meer stroopwafels, dat kan de wereld best gebruiken vinden wij van De Meerstoel. En natuurlijk met meer diversiteit en meer (te) gekke smaken. Bestel onze versgebakken stroopwafels nu via onze webshop en dan vallen deze heerlijke koeken zo op je deurmat! Of, misschien wel nog leuker, verras je iemand met een brievenbusdoosje vol met stroopwafels.
Tradities zijn er om er leukere varianten van te maken! Kijk maar naar de stroopwafel wat in Gouda begon als arme koek is nu een Brabantse dik belegde variant geworden. Dus, met Sinterklaas om de hoek, tada de Witte P...epernoten stroopwafel. Wat extra speculaaskruiden erbij, dus lekker ouderwets maar dan net wat gemoedelijker. Leuk voor in de schoen! 

Stroopwafel op je borrelplank
Uiteraard smaken onze stroopwafels heerlijk met een koffietje of dampende kop thee. Maar wist je dat onze stroopwafels (en dan vooral die met walnoot, gedroogde ui, vijg en tijm) het heel goed doen op een borrelplank. Lekker biertje of wijntje erbij en genieten maar! 

Niet zo maar een stroopwafel
Niet alleen geven we de stroopwafel een heerlijke of maffe toevoeging mee. Ook hebben we per smaak degustatietips, want bij een lekkere koek hoort een lekker drankje en toepasselijk muziekje! Neem een kijkje op de webshop

Terug naar nieuwsoverzicht