Land van Cuijk
Thuis winkelen
in het Land van Cuijk

Voorbereiden op de Feestdagen

Dinsdag 27 oktober 2020

We zijn al een tijdje in het laatste kwartaal van 2020 gearriveerd. Nu het steeds donkerder en kouder wordt is het een mooi moment om vast na te denken over Sinterklaas en Kerstmis. Wat gaan we eten? Wat gaan we dragen? Wat gaan we elkaar geven?
Op deze website vind je alles voor de Feestdagen. Van een heerlijk diner bij jou thuis bezorgd, de lekkerste geurtjes, de leukste decoratie en de lekkerste drankjes. Allemaal gewoon bij jou thuis bezorgd. Wel zo makkelijk!

Feesttips 2020:
-
Een originele en tevens veilige manier om samen lekker te eten is een gezellige winterbarbeque!    Vergeet ook de warme chocomel en gluhwein niet! 
- Mocht je dit jaar niet met de hele familie bij elkaar kunnen komen, dan is videobellen natuurlijk ook een optie. Maak het extra leuk door bijvoorbeeld het zelfde diner te koken (of te bestellen) zodat je ook hetzelfde eet. Ook lenen sommige spelletjes zich er best voor om online te spelen. Wat denk je van een ouderwets potje Yatzee?
- Het is druk online, dus wees er dit jaar extra vroeg bij wanneer het gaat om het aanschaffen van de Sint en Kerst cadeautjes. En die koop je natuurlijk bij één van de ondernemers die je hier vindt. Want zo is de kans aanzienlijker groter dat we onze mooie winkelcentra blijven behouden! 
- Natuurlijk hopen we dat we de Feestdagen kunnen vieren met de mensen waar we het meest van houden. Met de maatregelen zoals die nu zijn is de kans aanwezig dat je iemand moet missen. Denk je daarom aan opbeurende hart-onder-de-riem kaartjes voor de mensen die je wellicht mist? 
- Mag de horeca weer open met de Feestdagen, wees er dan snel bij! Dit geldt ook voor bioscopen en theatervoorstellingen! 

Fijne Feestdagen!

Terug naar nieuwsoverzicht